BIZNES Media i PR

Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami

Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami
Doświadczenie i świadomość specyfiki branży są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. Gośćmi Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) są Anita i Krzysztof Otrębscy – właściciele restauracji Stacja

Data publikacji: 2017-12-07
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami
Kategoria: BIZNES, Media i PR

Doświadczenie i świadomość specyfiki branży są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. Gośćmi Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) są Anita i Krzysztof Otrębscy – właściciele restauracji Stacja Wawer.

Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami BIZNES, Media i PR - Doświadczenie i świadomość specyfiki branży są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. Gośćmi Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) są Anita i Krzysztof Otrębscy – właściciele restauracji Stacja Wawer.

Doświadczenie i świadomość specyfiki branży, w której działa przedsiębiorca, są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. W ostatnim w 2017 roku wydaniu Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) przybliżamy specyfikę obsługi klienta w lokalu gastronomicznym. Naszymi gośćmi są Anita i Krzysztof Otrębscy – właściciele warszawskiej restauracji Stacja Wawer.

„…Nie chodzi tylko o jedzenie (…) najważniejsze jest dostosowanie się do jego (Klienta- red.) oczekiwań.  Dlatego ważne jest dla nas to, co o nas myślą i jak nas oceniają. Zadanie przez obsługę restauracji pytania: czy wszystko w porządku? Czy smakowało Państwu? To nie tylko grzecznościowy zwrot…” W wywiadzie poruszony zastał także problem doboru personelu i efektywnej współpracy w zespole. Stabilizacja w tym obszarze jest pożądana, ale zmiany mogą mieć też swoją dobrą stronę… Nasi rozmówcy odnieśli się także m.in. do potrzeby i możliwości wykorzystania w ich branży z góry opracowanych scenariuszy obsługi klienta.

W Biuletynie poświeciliśmy też miejsce problematyce związanej z kredytami i pożyczkami. Koniec roku to bowiem jeden z gorętszych okresów „nakręcania sprzedaży”, której towarzyszą wzmożone akcje kredytowe. A to przecież także sprzedaż. Zajęliśmy się też tematyką szkoleń i staraliśmy się przekazać kilka wniosków, które naszym zdaniem pomogą w ich sprawnej organizacji.

Najnowszy oraz archiwalne numery Biuletynu Obsługi Klienta dostępne są pod adresem: http://customercare.com.pl/AKTUALNOSCI/2017_bok.html

Wydawcą Biuletynu Obsługi Klienta jest CCMS, firma świadcząca usługi doradcze i szkoleniowe w obszarze komunikacji z rynkiem, struktur obsługi klienta i sprzedaży. CCMS jest także wydawcą publikacji książkowych z zakresu telemarketingu. Z usług CCMS korzystali m.in.: Toyota Bank,  Infakt, Morizon, pkt.pl, Sanitec Koło, Teleperformance, Energa, Instytut Rozwoju Biznesu (IBD), ITCard, La Lorraine Polska.

A to już wiesz?  DataArt otwiera nową filię w Dubaju

Kontakt:

Sylwester Kućmierowski

tel.:  780 106 820

mail: [email protected]

Robert Waker

tel.: 793 34 44 88

mail: [email protected]  

www.ccms.com.pl

www.facebook.com/BOK.customercare/

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Tu, klient ocenia wszystkimi zmysłami BIZNES, Media i PR - Doświadczenie i świadomość specyfiki branży są niezmiernie ważnymi czynnikami pozwalającymi na zrozumienie potrzeb i sprostanie wymaganiom klientów. Gośćmi Biuletynu Obsługi klienta (BOK 11-12/2017) są Anita i Krzysztof Otrębscy – właściciele restauracji Stacja Wawer.
Hashtagi: #BIZNES #Media i PR

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy